Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Limit rozegranych rozgrywek dziennie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie grałem chyba 5 rozgrywek w lola i chyba przy 6 pojawił mi się komunikat o limicie. Czy taki limit istnieje ? Dodam że od kilku dni posiadam L# 

Opublikowano

tak jestem free .  Gram bez żadnego cracka po prostu dostałem link do rejestracji na stronie i  tam pobieram skrypty. Dlaczego uważasz że mogę zapomnieć o L# ? 

W sensie nie chodzi mi o to że był update i teraz nie mogę grać . Wczoraj  gdy wszystko było ok po paru grach wyskoczył mi limit i nw czy to coś ma wspólnego z tym co piszesz jeżeli tak to kontynuuj 

Opublikowano

"LeagueSharp will be enabled for free users in 2 days, 18 hours and 22 minutes "

Możesz grać max 2 normale dziennie, customy i boty. Dlatego możesz zapomnieć o L# jeżeli jesteś free userem.

Opublikowano

W takim razie co polecacie dla free ussera  który gra głownie normale dla funu. Ewentualnie jakieś cracki oprócz nulled ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...